| Stolen | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
punkforeverybody Admin
| Konu: Stolen Cuma Ağus. 05, 2011 3:59 am | |
| Hatice'mmm çok çok çok seviyorum o kadar iyi bi insansın ve insanları kırmaktan üzmekten o kadar korkuyosun ki; bazen kırılan sen oluyosun ve bu beni çok çok üzüyo her neyse bi insan iyi bi arkadaş olabilir,dertleri dinliyo olabilir arkadaşı mutlu olunca mutlu,üzgün olunca üzgün olabiir ama hiç kimse senin gibi arkadaşının ruh haline o denli bürünemez onun acısını,sevincini hemde çok uzaktan bu kadar fazla hissedemez ama sen başarıyosun belki de seni bu yüzden bu kadar çok seviyorumdur çünkü beni anlaman için kendimi uzun uzun anlatmama gerek kalmıyo yada seni anlamam için seni uzun uzun dinlememe gerek kalmıyo tek bi kelimeden,cümleden birbirimizi anlıyoruz gerçekten garip ama aramızdaki çok farklı bi bağ seni çok çok seviyorum | |
|
| |
Nazlı* Üye
| Konu: Geri: Stolen Cuma Ağus. 05, 2011 4:55 am | |
| Haticeem Hayatımda o kadar özel bi yerin var kii Ya sen melek gibisin gerçekten insan bu kadar mı iyi bu kadar mı içten oluur kimseyi kırmamak için okadar uğraşıyosun kii Yüzünede yansımış bu melekliik ayrıca Ah o turuncu saçlarıın yok mu ? Bayılıyoruuum ! Turuncu dediğim için başıma gelcekleri az çok tahmin ediyorum ama seni yerim turuncuu kafaa Oğlum eniştemde çok şanslı haa bu arada böyle güzelini böyle meleğini bok buluur Aramızda kilometreler olmasına rağmen hep yanıbaşımdaymışsıın gibii hissediyorum sanki hepp benimlesiin, seni çook seviyoruum
En son Nazlı* tarafından Cuma Ağus. 05, 2011 3:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
heyjude Üye
| Konu: Geri: Stolen Cuma Ağus. 05, 2011 12:36 pm | |
| Bitaneemmmm Seni çok çok çok seviyodum ve hala çok çok çok seviyorum Çok ayrısın yani bitanesin Vee o ne güzellik bebek saçlarına bayıldım bi kere nazar değmesinn eheheh Tanıdığım en mükemmel insanlardan birisiin Öptüüm | |
|
| |
Stolen Üye
| Konu: Geri: Stolen Cuma Ağus. 05, 2011 5:00 pm | |
| Aygünüm Ne desem bilemedim gerçekten bunları duyduğum için çok mutluyum hayatında olmak,dostun olmak,kafanı şişiriyo olmak hepsi ama hepsi çok güzel,her zaman derim sen benim hayatıma anlam kattın diyenem O kilometreleri hiç önemsemiyorum çünkü belkide bu yüzünden birbirimize bu kadar çok kenetlendik.. Herşey için,her anımda uzaktada olsan sanki yanımdaymışcasına beni koruyup kollandığın için çok teşekkür ederim,seni canımdan kanımdan çok seviyorum!
Nazom Seni ham yaparım ,sen üzülünce katliam çıkarasım geliyo.Canını yediğim sen gözlerine,ağzına,burnuna,saçına bak.Güzel görmemişsin ayrıcada aygün ve sen turuncu kafa diyince kızmıyorum hoşuma kaçıyo ama başkası dese oyarım kafasını kıymetinizi bilin diriiim Ne desem yetmez sana en iyisi susayım , seni çok çok çok çok seviyorum teşekkür ederim meleğim ,son olarakda damarımda kanımsın yanııııı
Aynurum Hayatımda gördüğüm en tatlı insansın yirim Biz çok eskiyiz(burda hava attım ) bu senede 5 sene oldu,anımsıyorum hep güzel şeyler yaşadık hiç kavga etmedik sen çok iyisin çok tatlısın çok dağal ve güzelsin iyi ki hayatımdasın öpüyorum seni çok çok çok çok seviyorum bitaneciğim | |
|
| |
NassyVanek Üye
| Konu: Geri: Stolen Cuma Ağus. 05, 2011 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Stolen Üye
| Konu: Geri: Stolen Cuma Ağus. 05, 2011 7:13 pm | |
| | |
|
| |
NassyVanek Üye
| Konu: Geri: Stolen Cuma Ağus. 05, 2011 7:25 pm | |
| Izmirin erkekleri daha guzel lan :D ruyalar gercek olsa didin ya ozan gunendi diyorum ve susuyoruuum icimde duygu patlamaları yaşıyom şu an may encıl | |
|
| |
melyy<3 nessy Üye
| |
| |
punkforeverybody Admin
| Konu: Geri: Stolen C.tesi Ağus. 06, 2011 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Stolen | |
|