| SelenYasavul__ | |
|
+4competencia Nazlı* SelenYasavul__ punkforeverybody 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
punkforeverybody Admin
| Konu: SelenYasavul__ Cuma Ağus. 05, 2011 4:11 am | |
| Seleniiiiiiiim Seni sitede görünce eski üniversite hayallerimiz,ilk tanışmamız gecenin körlerine kadar konuşmalarımız geldi aklıma hüzünlendim benim için çok çok değerlisin sen Seni çok seviyorum hatırlarsan bana iki tane resmini göndermiştin onlar hala çerçevelerde odamda duruyo baktıkça hüzünleniyorum açıkçası çünkü birbirimizi eskisi kadar seviyo olsak bile eskisi kadar konuşamıyoruz belki vakit bulamıyoruz,belki olgunlaştık bilemiyorum ama seni çok özlüyorummmm mektuplaşmalarımızı,konuşmalarımızı,her şeyimizi... ♥ | |
|
| |
SelenYasavul__ Üye
| Konu: Geri: SelenYasavul__ Cuma Ağus. 05, 2011 4:18 am | |
| canimmm benim.. bi denk gelemiyoruz! seninle o kadar cok konusmak isterdim ki, ayni eskisi gibi! cok cok coook özledim! senin resminde her zaman bas ucumda.. hatda gecen sana yaptigim videoyu bi yerde buldum ve izleyip "ne günlerdi ya" dedim.. Annem bile seni sorar oldu niye daha mektuplasmiyorsunuz diye. Askm ben belki sonbahar tatilinde antalyaya gelecegim! görüselimmm! ben seni hic unutmadim! UNUTAMAM. seni cok cok coook seviyorum :** | |
|
| |
punkforeverybody Admin
| |
| |
Nazlı* Üye
| Konu: Geri: SelenYasavul__ Cuma Ağus. 05, 2011 4:58 am | |
| Seleeeeeen Ay ben seni o kadar özlediim kii kelimelere sığdıramam eskiden ne çok konuşurduk seninlee Pırlantaam,mankeniim Bıraktığımdan dahada güzelsiin yani sen bi 20 yaşında ne olursun bilemiyorum tahmin edemiyorum almanyadaki erkeklere yazııkk Senii çok seviyoruum bebeğiim bende çook özelsiin | |
|
| |
competencia Admin
| |
| |
Stolen Üye
| Konu: Geri: SelenYasavul__ Cuma Ağus. 05, 2011 5:38 pm | |
| Ne oldu bilmiyorum ama ben bana eskiden sıcacık davranan,biricik dostuummmm diyen Selen'imi özledim. Senin için bu değişmiş olabilir ama,ben seni hala çok seviyorum.. | |
|
| |
BigBigBigKisses Üye
| Konu: Geri: SelenYasavul__ Cuma Ağus. 05, 2011 5:41 pm | |
| Abi özlemişim hatunu bayağa ama nereden nasıl tanıdığımı hatırlayamıyorum | |
|
| |
heyjude Üye
| Konu: Geri: SelenYasavul__ Cuma Ağus. 05, 2011 5:46 pm | |
| Selen'immmm İyiki tanışmışız iyiki varsın canım Mükemmel bi insansın her şeyinle Mektuplarını,gönderdiğin her şeyi hala saklıyorum ve hiç atmıcam Seni çok çok çok çok seviyorum bitanem | |
|
| |
SelenYasavul__ Üye
| Konu: Geri: SelenYasavul__ Paz Ağus. 07, 2011 9:06 pm | |
| görüsecegiiiiiiiiz insallaaaaaah Aygüüün'm
Nazlicanimmmm <3 canim benim o senin güzelligin!!! cok cok cok özledim yaaa!! Mankeniiiiiiiiim.. bende seni cok seviyorum birtaneem! sende cok cok ama cook özelsin:)
Hahahahaha Asy'm Very Happy:D ama ne gazdi.. bizde dünyayi ucurcak kadar gaz varrr! asdfghagsgs sacmaladim yine Very Happy ben star ailemizden en cok seninle konusuyorum be!! msne girdigimde bi sen varsin.. facebook'a girdigimdede! canimsin be olm Very Happy seviyorum seni uleeeeyn! yakinda seninle sahneyede cikariz Smile
unutmadim Haticeeem! <3 hala cok seviyorum! hepinizi!
BigBigBigKisses taniyamadim :/ adin yazmadigi icin cikaramadim canim.. kusura bakma Smile
Aynuruummmmmm öz kardesim gibi sevdigim varliiiiik!! ben ama size mektup yazmayi cok özledimmmm.. sizin mektuplarinizda duruyor.. yerinde sakli.. arada sirada eskilere dönmek isteyince acip acip okuyorum Smile sende iyiki varsin birtaneeem! bende seni cok cok cok ama cooook seviyorum! <3 | |
|
| |
competencia Admin
| Konu: Geri: SelenYasavul__ Paz Ağus. 07, 2011 9:30 pm | |
| Aşkım beniiim yerim ben seni vallahi yerim. Evet sahneye çıkacağız biz daha. | |
|
| |
uykugozlugu Üye
| Konu: Geri: SelenYasavul__ C.tesi Ağus. 13, 2011 3:43 am | |
| Selen'im! sen benim bu sitede en çok özlediklerimdensin. çünkü site dağıldıktan sonra çok zaman girdi araya biz hiç konuşamadık. ama hep aklımdaydın. hani bir yerlerde bir güvence arar ya insan kendine. ne biliyim asansöre bindiğinde yanında birini aramak gibi. sen benim almanyadaki güvencemsin. olur da bir gün gidersem ne biliyim başıma bir şey gelirse aklıma neredeyse ilk sen geleceksin. seni çok seviyorum bitanem. çıkma hayatımdan.. | |
|
| |
| SelenYasavul__ | |
|