Canımsınız hepiniz çoook mutlu ettiniz beeni bi girdim mutlu oldum çokça
Nazoom mellym aşkım, devamlı yanımdasın hiç ara vermiyoruz konuşmalarımıza her şeyimizi biliyoruz ve bu benim çok da hoşuma gidiyo. Seni aşırı derecede sevdiğim için üzülmene dayanamıyorum bibiğim napiyim
Seni üzenleri de Antalya da olsam cidden onları iyi şeyler beklemiyodu yani.. Seni kimsenin üzmesine izin verme. Ne zaman bi derdin olursa been heep ama heep yanındayım her şeyim benim. Telefon konuşmalarımız olsun, internetteki cam açma olayları olsun bayılıyorum ben sana kızıım
Erkek olsam kapmıştım tekrar tekrar söylüyorum! Doğal afeeeet
O Fanta günü beni nasıl mutlu ettiğini zaten biliyosun. O sesine de ölürüm oof bayılıyorum şu sesine senin
Aşığım ben bu kıza aşık
Tribini de yerim! Teşekkürler
Aygünümm hayatım benim sen ne iyi bi insansın ya teşekkür ederim meleğiim
Sensin onların hepsi bitanem benimm. Sürekli konuşma halinde olamasak da seni çoook sevdiğimi biliyosuun. Bi derdin falan oldugunda beklerim konuşalım hiç konuşamıyoruz ya
Canımsın benim ben de senin kırdığını hiç görmedim çook teşekkür ederim. Ayrıca güzellik sensin taş insan
Buseem biom hayatt
Seni anlatmaya bu sitenin sayfaları yetmez şapşal. Kardeşimden hiçbi farkın yok. Çevremdeki herkes kıskanıyo seni Buse'ne git falan diye annem bile o derece
Ben nerdeysem sen ordasın sen nerdeysen de ben ordayım
Gerçi bu aralar beni ekip duruyosun sinir oluyorum gidicem en sonunda Karamürsele yine bensiz kalcan ağlican sonra
Sen benim için yaşama sebebisin, senin üzülmene dayanamam. Elimde olsa her zaman yanında olurdum. Keşke aynı okulda falan olsak ama bizim işimiz daha sağlam işte okul dersane aynı olmadıgı halde kopmuyoruz allahtan evler yanyana o da olmasa ne yapardım ben düşünmesi bile korkunç... O gitme işi eğer olursa ciddi anlamda büyük bi tramva beni bekliyo.. Her şeyimsin, bunu da çok iyi biliyosun.
Hacıların bitanesiiisin sen çoook seviyorum seni anormal seviyorum feci seviyorum
Anlatamıyorum ki abii. Senin gibi dahi, komik, güüzeel, mükemmel bi insan var mı? Aşırı özledim seni yine her güün her gün konuşmak istiyorum ruh ikizim benim çookça öpüldün teşekkürler
Oyy Aynuruuum çook özledim seniii. Güzelsin diyene bakar mıydınız o Facebooktaki fotograflarını tek tek hamlarım görürsün
Ben dee aynı şekilde sen sevilmez misin ki?
Ahah canım benim çok teşekkür ederimm nasıl da mutlu ediyosun beni şuanda
Sen de iyi ki varsın Aynuşum benim yerim çok sağol