| NassyVanek | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
punkforeverybody Admin
| Konu: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 4:42 am | |
| | |
|
| |
NassyVanek Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 5:13 am | |
| Eneem başlığımı açmış bide yerim hız <3 gercekten cok uzun zamandır tanısıyoruz,okuldaki cogu arkasımdan daha uzun zamandır, vay bee ben de ciddi anlamda kardeşim gibi goruyorum,ablam gibii <3 aska gelince evet valla lan asdfghjk ama gecmise donup bakınca sadece salih ve efkan var adam akıllı su an kesinllikle oyle degilim sevdigim biri bile yok surekli matematik,biyoloji dusunen bi tip oldum gercekten anlatıcak cok sey var ablam gibi dedigim insanla konusmak guzel olucak eminimm,ben de cok ozledim ve cok seviyorum cok coook <3 | |
|
| |
Nazlı* Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 5:38 am | |
| Betülüüümmm Aaay seni ne çok özlediimmm her fırsatta dile getiriyorum zateen Buluştuğumuz gün ikimizinde e-250si vardı oğlum birbirmizi çekip dururdduk ah ne saçmalamıştıık ama seninle herşey güzeldii Çok özlediim seni bide bi kere gördükten sonra hep görmek istiyo insaan Telefonda konuşurduk seninle senin sesinii yeriiim aaklıma geldi baak Salihi efkanı ulaşı hepsini hatırlıyorum oğlum ne aşıktın o zamanlaar şimdi baya olgunlaşmışsıın bu arada saçların çok yakışmışş çokta güzel olmuşssun bitaneem Senii çook seviyorum | |
|
| |
NassyVanek Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 12:30 pm | |
| Nazoom ulakğ niye hatırlıyon lan hatırlama boşver gercekten insan bi kere gorunce hep gormek istiyo lan bende cok guzel fotograflar vardı ama fethiyeye geldigim gun telefonumu kaybetmiştiim ama senin attığın fotoğraflar hafıza kartında hala duruyo bitanesini feyse koyucam,eskiden tipsiz cıkmısız diye koymuyodum ama artık umrumda değil bebisimm bi turkcelle geciyim beleş dakika gelicek o zaman hep aricam senii eski ağır ergen gunlerimizdeki gibi olucak, ben de seni çok seviyorumm çok mutlu ettiniz ikiniz de beni | |
|
| |
NassyVanek Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 12:31 pm | |
| Nazoom ulakğ niye hatırlıyon lan hatırlama boşver gercekten insan bi kere gorunce hep gormek istiyo lan bende cok guzel fotograflar vardı ama fethiyeye geldigim gun telefonumu kaybetmiştiim ama senin attığın fotoğraflar hafıza kartında hala duruyo bitanesini feyse koyucam,eskiden tipsiz cıkmısız diye koymuyodum ama artık umrumda değil bebisimm bi turkcelle geciyim beleş dakika gelicek o zaman hep aricam senii eski ağır ergen gunlerimizdeki gibi olucak, ben de seni çok seviyorumm çok mutlu ettiniz ikiniz de beni | |
|
| |
heyjude Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 12:40 pm | |
| Betül'ümmmm Sen çok çok ayrısın benim için Ve ben de seni uzun zamandır tanıyorum ve iyi ki tanımışım Galiba ben önermiştim sana siteyi ama hatırlamıyorum olmayadabilir Eskiden nasıl konuşurduk napardık hala hatırlıyorum Senii çooooook seviyorum bitanem Antalya'ya geldiğinde kesin haber ver yani | |
|
| |
NassyVanek Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 12:48 pm | |
| 3 antalyalı beni ancak bu kadar mutlu edebilir yani :cnmç evvet bibiğim ya sen ya aygün tavsiye etmişti allah sizden razı olsun yani ne diyim,size minnetarım şaka bi yana gercekten iyiki tavsiye etmissiniz insallah gelirim antalyaya BANA yaparız hahaha <3 | |
|
| |
Stolen Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 8:06 pm | |
| BİTANEMgerçekten sen bitanesin Hiç üzmedin beni hiç,hep mutlu ettin güldürdün,eğlendirdin,ehlileştirdin,sakinleştirdin ve daha birsürü şey...canım mısın sen benim misin her şeyim misin seen anam şarkıya kendimi kaptırdım bi durayım.Kafa dengim! Bilinç tarlam.Kendin olgunlaştığın,büyüdüğün,güzelleştiğin gibi benide olgunlaştırdın.Sen benden daha olgun,sakin ve iyi olmayı hep başardın.Seni çok iyi tanıyorum sen dostların için bir sürü şeyi feda edebilicek kadar yüreklisin.O yüzden seni böylesi çok seviyo arkadaşların biliyorum,benim seni neden sevdiğime gelecek olursak..Seni anlatamıyorum ve de bunun nedenini bulamıyorum.Belkide bu en büyük neden.Öyle bi bağ varki mübarek kimyayıda unuttum tüh hağrika bi örnek vericektim.Hah kovolent bağ gibi bi bağlandım mı kopmuyo,tövbe estağgurullah ne saçmasapalak bi örnek oldu öhöm ciddileşiyorum.Kimse koparamaz,öyle güçlü.Gittikçede güçlenen bi bağ.Senin dostun olduğum için,kardeşin olduğum için,GANGAN olduğum için çok şanslıyım.Biz bi bütünüz,birbirimizi tamamlıyoruz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.Kafa dengim,kafanı yerim,kafiyemide yapar seni çok severim Sen anlatılmayacak kadar özelsin benim için.Umarım seninle kurduğumuz tüm hayaller gerçek olur sevdiceğim(çok kro oldu)Ben sana en son olarak herkes için teşekkür edicem,sen bizim neşe kaynağımızsın.gülen yüzümüzün sebebisin,yan yana olamamın üzüntüsünü hafifleten bi malaşiskosun.Baak unutmadım işte..keşke yanında olabilsem! bunu bügün kaç kişiye söyledim bilmiyorum ama keşke olabilsem..Canım dostum,kardeşim,birtanem.İyiki varsın,bana iyiki dostluğunu verdin.İyi ki zor günlerimde hep yanımdaydın..Ayrıcana ilayda'yla beraber bana edward donu alcaktınız unuttum sanmayın SENİ ÇOK SEVİYORUM BETÜLÜM KAYAM,CANIM,BİTANEM.ÇOK SEVİYORUM ÖYLE BÖYLE DEĞİL! TAHMİN BİLE EDEMEZSİN..ÇOK SEVİYORUM.Hani ne kadar seviyosun dersin küçük bi çocuğa iki kolunu sonuna kadar açaaar ve bu kadaaar der ya tüm masumiyetiyle,öyle çok seviyorum seni! | |
|
| |
NassyVanek Üye
| Konu: Geri: NassyVanek Cuma Ağus. 05, 2011 10:49 pm | |
| Şuna bak yaa yerim ulana vallaha çok duygulandırdın beni Bitanesindeeeğğğğn, bitanesineeeeğğ, cantanesindeeeeğ,cantanesineeeğ Ben sensiz yapamıyoruğğğğmm, gültanesindeeeen gültanesineeeeğğğ SEN BENİM HER ŞEYİMSİİİN HATÇAAAAAMM Okuldakilere falan anlatsam hatçamı çok seviyorum diye, gülerler lan internetten nasıl bı kadar sevebilirsin ki diye nerden bilcekler ki bizim gönüllerinizin bir olduğunuu Gerçekten kardeşim gibi görüyorum senii,yanımda değilsin ama ne farkeder ben sana her şeyimi sıkılmadan anlatırken? Yanımda gibisin zaten bebişimm, çevremdeki insanları bile tanıyosun (L) gangan olduğum için şanslıyım demişin ben daha çok şanslıyımmm edwardlı donu da söz verdiğimiz günden beri arıyoruz bulur bulmaz alıcaazz ben de çok seviyorum bitanem benim! | |
|
| |
| NassyVanek | |
|