Nazlı* Üye
| Konu: melyy<3 nessy Cuma Ağus. 05, 2011 4:50 am | |
| Meldaaam Siteye ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum uzun bi süre hiç konuşmamıştık soğuk buluyodum en başta senii ama ama tanıyınca öyle olmadığınıı anladıım o kadar içtensin kii♥ Eskişehire gelince senin yanına uğramadan gidersem ölürüüüm Bu arada gözümden kaçmadıda değiil sen çok fena güzel olmuşsuun böyle doğaal bi güzelliik çok şirin tatlıı seni yeriimm | |
|
punkforeverybody Admin
| Konu: Geri: melyy<3 nessy Cuma Ağus. 05, 2011 4:53 am | |
| | |
|
heyjude Üye
| Konu: Geri: melyy<3 nessy Cuma Ağus. 05, 2011 1:06 pm | |
| Melda'mmmm Çok tatlı,çok iyi bi insansın Seni ilk tanıdığım andan beri çok seviyorum Benim rezil hallerime de katlandın sen.Mesela bir numaralı beybi.Offf Rezillik ya Mesela ben bi de senin palyaço salatasını hatırlıyorum heheheh Benim için hep çok özeldin hala da öylesin Seni çok seviyorum bebek | |
|
Stolen Üye
| Konu: Geri: melyy<3 nessy Cuma Ağus. 05, 2011 9:30 pm | |
| SEVGİLİ MELDAMSana çok güzel şeyler hatırlatmak istedim.Rüyamda sizi gördüydüm parkta böyle senin arkadaşlarınla,sanada anlatmıştım oha bizim parkı aynen anlattın demiştin.Sonracıma sen rüyanda görmüştün beni berkay seni sevdiğini söylüyo sizin eve bırakıyo sizin sokağı anlat filan demiştin.Hep saklardım o pm'leri hep okurdum gülerdim mutlu olurdum.Sen benim ne malaklıklarıma şahit oldun.O SES KLİPLERİİİ!!! "Sen ağlarsan bende ağlaram" ay gız sende habire onları dinliyorum diyodun ben burda deprasyona giriyodum Ama sen yabancı değilsin sen benim en deli,en geri anlarıma şahitlik eden insansın,ay paardon meleksin KETÇAPLA MAYONEZ...İşte biz buyuz.Biz ayrı düşünülemeyiz.Biz hep yanyanayız.Biz hep beraberiz.Sana bişey söyliyim mi ,ben ketçabım sen mayonez,çünkü ben mayonezi ketçaptan daha çok severim dediğinden beri ne zaman annem masaya ketçapla mayonez getirse o iki şeye şöyle bi bakarım,len ketçapla mayoneze bakıp duygulancağım aklıma gelmezdi yemin ederim.Seni çok seviyorum,çok seviyorum demek hiç bu kadar yetersiz gelmemişti.Hikayelerimi hep ilk senle paylaşırdım üşenmeden okurdun ,HAYKIIIM bunuda unutmadın biliyorum <3 Sen nezaketsin, sen içtenliğin, samimiyetin, iyiliğin, neşenin sözlük anlamısın..Seni sevmeyen bir kişiyi bile tanımadım, benden hoşlanmayan onlarca insan varken..Sen dostluğa inanmamın sebebisin Ne diceğimi bilmiyorum çünkü 2008 yılından beri hayatımdasın ve sen hayatımda olduğundan beri benim için en değerli insanlar arasındasın.Hani öyle anlar geliyoki kalbime sokup bidaha çıkarmak istemiyorum.Çok tatlısın,güzeldin iyice güzelleştin. Herkes değişti ama sen aşırı olgunlaşmıssın böyle keşke senin gibi olabilsem diyorum yerim gızım !!!Seni çok seviyorum,hep çok seveceğim.İyi ki varsın bitanem,iyiki...
| |
|